Inspiratiesessie ‘Hand in hand, samen sta je sterker’

Hand in hand, samen sta je sterker. Zo heet de inspiratiesessie die wij, Marjan Veenstra en Sandy van Gageldonk, aanbieden tijdens de Week van de opvoeding (7 t/m 13 oktober 2019).

Dit jaar staat het thema ouderschap centraal en dat is nu net wat ons raakt in onze missie ‘kinderen kansrijk op te laten groeien vanuit een optimale samenwerking tussen professionals en ouders’.

Werk jij als leerkracht, pedagoog of welzijnswerker met kinderen of jongeren? Dan weet je dat ouders onmisbare partners zijn, zeker als het een kind betreft die extra aandacht of begeleidig nodig heeft. Wil jij weten hoe je onder alle omstandigheden in verbinding blijft met ouders in het belang van het kind? En wil jij weten hoe je oog blijft houden voor de zorgen, vragen en verwachtingen van de ouders?

Meld je dan aan voor onze inspiratiesessie op open inschrijving in Rotterdam.
Datum: dinsdag 8 oktober van 16.00 tot 16.30 uur (inloop vanaf 15.30 uur)

Locatie:
De Waalse school
Goudse Rijweg 25
3031 XH Rotterdam

Wij bieden ookinspiratiesessies aan op werklocaties.
Heb je interesse? Wees er dan snel bij en neem hierover contact met ons op!

Over de Week van de Opvoeding
Jaarlijks wordt de Week van de Opvoeding georganiseerd om ouders en professionals te stimuleren met elkaar in gesprek te gaan en hun eigen omgeving te betrekken. Centraal hierin staan de vragen ‘Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je?’ In heel Nederland kun je hierover tijdens de week workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken.

Hand in Hand, Samen sta je sterker

 

Wat levert het op?

In een sessie van één uur bieden wij je  een inkijkje in het belang van samenwerken, wat ouderschap betekent en hoe je hierop aan kunt (blijven) sluiten. Met als resultaat dat je vanuit gezamenlijkheid zorg kunt dragen voor het kansrijk opgroeien en ontwikkelen van de kinderen waarmee je werkt.

Kosten

Voor de open inschrijving bedragen de kosten 5,00 euro per persoon.

Locatie

Coachhuis Rotterdam, Wijnhaven 36, 3011 WS Rotterdam

Contactformulier

    Of neem contact op via:.