Training ‘Samenwerken en communiceren met ouders’

In de training ‘Samenwerken en communiceren met ouders’ krijg je handreikingen hoe je als professional met jouw professionele kennis enerzijds en met de ouders en hun de ouderkennis anderzijds een optimale verbinding kunt aangaan in het belang van het kind. Met oog voor ieders perspectief en bewustwording op je beeldvorming op de ander doe je nieuwe inzichten op. Met opgedane kennis en inzichten ben je beter in staat om de onderlinge samenwerking en communicatie te verbeteren en efficiĆ«nter te laten verlopen.

Theoretische kaders worden afgewisseld met daarop afgestemde werk- en ervaringsvormen en er wordt veel ruimte geboden voor uitwisseling en reflectie.

 

Maatwerk

Ieder team heeft eigen vraagstukken en puzzels in de samenwerking waarmee het worstelt. Er is een mogelijkheid te kiezen voor maatwerk om de training naadloos aan te sluiten op jullie dagelijkse praktijk. Ook is het mogelijk om als onderdeel van een studiedag in te gaan op verdiepingsvragen aan de hand van gerelateerde thema's. Heb je interesse of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met me op of vul hiernaast het formulier in.

Contactformulier

    Of neem contact op via:.